Dramatisk snuoperasjon gir Chelsea nytt håp om tittelen

image

Chelseas tittelkamp i Women’s League gjenopptas i dag. En dramatisk transformasjon fant sted på Kingsmeadow Stadium da Emma Hayes tok farvel med hjemmefansen i hennes siste kamp som hovedtrener.

Hayes innrømmet tap bare dager etter et overraskende tap mot Liverpool i tittelkampen. City ser ut til å ha tatt en komfortabel ledelse og trenger bare fire poeng fra de resterende to kampene for å vinne trofeet. Imidlertid åpnet Arsenal kampanjen igjen med en fantastisk seier over Manchester City søndag ettermiddag. Med denne uventede fordelen oppnådde Billige Chelsea fotballtrøyer dame en dominerende prestasjon og beseiret Bristol City 8-0.

Guro Reiten var stjernen i showet, og scoret imponerende fire mål. Den norske spissen åpnet scoringen med en straffe i det sjette minuttet før Sophie Inge doblet Chelseas ledelse med en heading. Agnes Beever-Jones etset navnet sitt inn i historiebøkene med et suverent angrep i andre omgang før Retten doblet Chelseas fordel med en kraftig langdistanseinnsats.

Billige Chelsea Fotballdrakter barn

Marokko Fotballdrakt

Med tittelkampen sannsynligvis vil avhenge av målforskjell, vil Chelsea fortsette sin nådeløse jakt på mål. Retten fullførte det fjerde målet. Niamh Charles la til en ny med et godt tatt frispark, og Beever-Jones fulgte opp med det andre. Ved sluttsignalet veltet Billige Chelsea Fotballdrakter barn et syvmålsunderskudd og passerte Manchester City midlertidig.

Det dramatiske comebacket etterlater Chelsea bare tre poeng bak Manchester City med én kamp igjen av sesongen. 15. mai var deres siste stopp en bortekamp mot Tottenham Hotspur, som la grunnlaget for det spennende klimakset i Superligaen for kvinner.

Gjennom hele kampen viste Chelsea urokkelig besluttsomhet, drevet av tittelambisjoner og det emosjonelle bakteppet til Hayes siste hjemmekamp. Chelseas generelle dominans gjenspeiles i deres 80 % besittelse og 17 skudd på mål.