Euro 2024: Romania slår Ukraina 3:0

image

Romania beseiret Ukraina i gruppe E i europacupen og oppnådde sin første europacupseier på 24 år. Kaptein Nicolae Stanciu ga Romania ledelsen i det 29. minutt med et strålende skudd fra 20 yards. Răzvan Marin doblet deretter ledelsen i det 53. minutt med et langskudd. Fire minutter senere avgjorde Denis Dragush kampen da han scoret fra kloss hold etter et innlegg fra Dennis Man.

Selv om Ukraina er 24 plasser høyere enn Romania på verdensrankingen, presterte de unormalt i løpet av kampen og hadde ikke et skudd på mål før det 77. minutt av kampen. Innbytter Roman Yaremchuk klarte ikke å redde situasjonen da han traff tverrliggeren på stoppetid.

Romania forblir ubeseiret i denne EM 2024-kvalifiseringskampanjen og er nå i en god posisjon i gruppe E og skal møte Belgia fotballdrakter dame på lørdag. Ukraina, på sin side, møter Slovakia på fredag. Romanias seier styrket ikke bare lagets moral, men la også et solid grunnlag for de kommende kampene.

Romania fotballdrakter barn

Selv om Ukraina dominerte ballbesittelsen (72 % mot 28 %) og gjennomførte flere pasninger (591 mot 237), viste Romania større effektivitet i skuddvekslingen når det gjaldt. Romania fotballdrakter barn hadde ni skudd, hvorav fem på mål, og klarte å score tre mål, mens Ukraina hadde 13 skudd, men bare to på mål, og klarte ikke å score.

På hjørnespark hadde Romania fire sjanser sammenlignet med Billige Ukraina fotballdrakter åtte. Til tross for Ukrainas overlegenhet når det gjaldt pasningsnøyaktighet (87 % mot 71 %) og ballbesittelse, vant Romania kampen takket være et effektivt angrep og et tøft forsvar.

Romania stolte på effektive angrep og iherdig forsvar for å beseire Ukraina 3-0 til tross for at det var en ulempe i ballbesittelse og pasningsdata, og oppnådde sin første seier i Europacuppen på 24 år. Seieren styrket ikke bare lagets moral, men ga dem også et godt utgangspunkt for resten av turneringen, og plasserte dem i en gunstig posisjon i gruppe E. Marokko Fotballdrakt – støtt laget ditt med stolthet!